Voetreflexologie

Voetreflexologie gaat ervan uit dat alle organen en lichaamsdelen reflexzones kennen in de voeten. Door het masseren van specifieke reflexzones wordt de bloed- en energiedoorstroming naar betreffende lichaamsdelen bevordert. Op deze manier wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Het verhelpt allerlei klachten, kan ondersteuning bieden in de fertiliteit en is bovendien heel ontspannend!

Deze alternatieve geneeswijze is al eeuwenoud en stamt uit de Chinese geneeskunde.

Iedereen kan bij Raisa terecht voor een behandeling. Naast onze zwangere en bevallen populatie, zijn ook andere personen welkom in de praktijk voor het bestrijden van klachten of het optimaliseren van de vruchtbaarheid. Je bent ook welkom met je baby of oudere kindjes!

Bij een klassieke voetreflexbehandeling lig je op een behandelstoel en ontvang je een massage van ongeveer 50 à 60 minuten.

Voor het behandelen van specifieke, acute klachten of om de kosten eventueel te drukken, is het mogelijk om voor een korte behandeling te kiezen. Deze behandeling duurt een tiental minuten en wordt uitgevoerd terwijl je rechtop staat. Hierbij worden technieken gebruikt uit de verticale reflextherapie en synergetische reflexologie. Synergetische reflexologie is een techniek waarbij de hand- en voetreflexen gelijktijdig bewerkt worden. Deze techniek kan de lichamelijke reactie versnellen en bij orthopedische klachten soms de mobiliteit doen toenemen in enkele minuten.

Je kan Raisa rechtstreeks contacteren om een afspraak te maken op het nr. 0479 71 51 70.

"Ik kijk telkens weer uit naar een nieuwe behandeling! Het brengt me rust, ontspanning en verhelpt mijn nek-, rug- en schouderklachten voor een hele tijd!"

- Mama, 8 maanden postpartum -

"Ik was na slechts één behandeling veel rustiger en had voor het eerst sinds lang weer goed geslapen. De pijn in mijn onderrug was ook al een stuk minder"

- Verpleegkundige -