Perinatale counseling

Het krijgen van een baby is een grote verandering in je leven. Soms ontstaan er tijdens de zwangerschap reeds bezorgdheden, twijfels, angsten. Anderen voelen zich tijdens de kraamperiode even wankel. Elke kersverse ouder denkt wel eens “doe ik het wel goed?” of “is dit het nu?”. Merk je echter dat gevoelens van twijfel, bezorgdheden, futloosheid, vermoeidheid, et cetera de overhand hebben, dan kan extra begeleiding hierin jou helpen.

Heb je misschien een heftige bevallingservaring achter de rug? Ook voor dit verwerkingsproces kan professionele begeleiding een grote meerwaarde zijn.

Tijdens onze vroedvrouwconsultaties besteden wij hier reeds de nodige aandacht aan. Wanneer jij specifiek psychosociaal aan de slag wil gaan, kan je hiervoor bij Raisa terecht. Zij volgt vanaf september tot december 2020 een specialisatiecursus om jullie hierin nog beter te kunnen begeleiden.

Uiteraard kunnen ook ouders die door andere vroedvrouwen opgevolgd worden of werden, bij ons in de praktijk terecht voor perinatale counseling.

Voetreflexmassage kan hierin ook extra ondersteuning bieden.

Je kan Raisa rechtstreeks contacteren om een afspraak te maken op het nr. 0479 71 51 70.

"Ik voel me instant weer wat beter in mijn vel na elke afspraak. Raisa zegt steeds de juiste woorden en helpt me goed om terug mijn weg te vinden."

- Mama van Elias, 6 maanden postpartum -

"Bij Raisa kan ik gewoon mezelf zijn zonder beoordeeld te worden. Als jonge mama is het zeker niet gemakkelijk om weer terug in de realiteit te komen. Door haar goede begeleiding tijdens de zwangerschap, erna en nu nog steeds... vind ik het zeker en vast de moeite waard om mezelf zo goed mogelijk te verzorgen en tot mezelf te komen. Ze is een topper in wat ze doet!"

- Moeder van Marie, 7 maanden postpartum -