Perinatale counseling

Het krijgen van een baby is een grote verandering in je leven. Soms ontstaan er tijdens de zwangerschap reeds bezorgdheden, twijfels, angsten. Anderen voelen zich tijdens de kraamperiode even wankel. Elke kersverse ouder denkt wel eens “doe ik het wel goed?” of “is dit het nu?”. Merk je echter dat gevoelens van twijfel, bezorgdheden, futloosheid, vermoeidheid, et cetera de overhand hebben, dan kan extra begeleiding hierin jou helpen.

Tijdens onze vroedvrouwconsultaties besteden wij hier reeds de nodige aandacht aan. Wanneer de consulten enkel nog psychosociaal gericht zijn, kan je hiervoor specifiek bij Raisa in de praktijk verder opgevolgd worden. Zij volgt vanaf september tot december 2020 een specialisatiecursus om jullie hierin nog beter te kunnen begeleiden.

Uiteraard kunnen ook ouders die door andere vroedvrouwen opgevolgd worden of werden, bij ons in de praktijk terecht voor perinatale counseling.

Voetreflexmassage kan hierin ook extra ondersteuning bieden.

"Ik voel me instant weer wat beter in mijn vel na elke afspraak. Raisa zegt steeds de juiste woorden en helpt me goed om terug mijn weg te vinden."

- Mama van Elias, 6 maanden postpartum -

"Bij Raisa kan ik gewoon mezelf zijn zonder beoordeeld te worden. Als jonge mama is het zeker niet gemakkelijk om weer terug in de realiteit te komen. Door haar goede begeleiding tijdens de zwangerschap, erna en nu nog steeds... vind ik het zeker en vast de moeite waard om mezelf zo goed mogelijk te verzorgen en tot mezelf te komen. Ze is een topper in wat ze doet!"

- Moeder van Marie, 7 maanden postpartum -