Kolfconsult

STOCKVERKOOP

Alle producten staan tijdelijk aan zeer mooie prijzen te koop. Kortingen van 20 tot 70% op verschillende merken en modellen kolftoestellen en borstvoedingsproducten.

Bestelformulier met alle producten:
https://docs.google.com/.../1slnhi9OgQYCooYDAEbuA71uEB3V.../

Meer info en foto's van kolftoestellen:
https://www.2dehands.be/u/rais...

  Kolfconsult - testen en kopen van kolftoestellen en borstvoedingsproducten

  Elke vrouw, elke borstvoeding, alle borsten zijn anders. De ideale kolf is dan ook voor iedereen anders. Net daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd, begeleid en getest je kolf aan te kopen. Het bespaart je heel wat kosten én problemen met je borsten en melkproductie!

  Tijdens een kolfconsult ga je samen met Raisa op zoek naar de ideale kolf voor jou. Je krijgt professioneel advies op maat van jouw voorkeuren en situatie.

  Daarnaast heb je de mogelijkheid om volgende kolven te testen én aan te kopen. Zo kan je er onmiddellijk thuis mee aan de slag!

  1. Medela Freestyle Flex
  2. Medela Swing Maxi Flex
  3. Medela Harmony handkolf
  4. Elvie Pump
  5. Horigen Chicture Plus
  6. Youha The ins
  7. Avent Natural dubbelzijdig

  Daarnaast is er ook een heel gamma van andere borstvoedingsproducten, zoals flesjes, moedermelkbewaarzakjes, wasbare borstkompressen, kolfbeha's, zwangerschaps- en borstvoedingsbeha's, nachtbeha's, borstvoedingskruidencapsules (Boezemvriendjes Plus®), et cetera. 

  Een kolfconsult kost 30,00 euro. Bij aankoop van een kolftoestel tijdens dit consult, krijg je 10% korting!

  Wil jij graag een van bovenstaande toestellen bestellen, zonder kolfconsult? Dan kan dit ook rechtstreeks via ons mailadres.

  Ben je geïnteresseerd in onze andere producten, zoals de lingerie? Vraag ernaar tijdens een spreekuur bij Raisa of tijdens een van haar huisbezoeken. Je kan ter plaatse passen.

  Huren van kolftoestel

  We verhuren ook 2 types kolftoestellen:

  1. Medela Symphony 
   Deze hightech professionele huurkolf, die ook in ziekenhuizen gebruikt wordt, is ideaal om te ondersteunen bij een vertraagde opstart van jouw melkproductie. Het 'initiate' en het 'maintain' programma helpen bij het initiëren, het opbouwen en het instand houden van de productie.
  2. Avent Natural dubbelzijdig
   Dit dubbelzijdig, elektrisch kolftoestel is handig om te huren als je niet wil investeren in een kolftoestel, maar toch tijdelijk dient te kolven, bijv. na een narcose, tijdens een (trouw)feest,...

  Interesse? Contacteer ons! We mailen je met plezier onze huurvoorwaarden.