Vaste voeding volgens de rapley methode

Wat?

De Rapley methode is een manier waarop baby’s vaste voeding krijgen. Ze zullen zélf stukjes eten in plaats van gevoed worden met papjes. Het is echter zoveel meer dan dat! Het draait onder andere om het respecteren van jouw kindje, zijn/haar ritme en ontwikkeling. Deze methode biedt zowel korte als lange termijn voordelen op verschillende vlakken. Op korte termijn is het onder andere praktisch omdat je baby 'met de pot mee eet' en gelijktijdig met het gezin eet. Het is dus tijdbesparend en goedkoper. Op lange termijn heeft het onder andere gezondheidsvoordelen voor je kindje, zelfvertrouwen wordt positief beïnvloed en de motorische ontwikkeling wordt extra gestimuleerd.

Waarom?

In deze workshop laat Raisa jullie vrijblijvend kennis maken met het wat, hoe en waarom van vaste voeding volgens de rapley methode. Je gaat naar huis met tal van praktische tips. Ook eventuele bezorgdheden worden besproken. Je kan nadien nog altijd beslissen of en in welke mate je deze methode al dan niet zal toepassen.

Na deze workshop start je met veel meer vertrouwen aan het plezier van vaste voeding!

Wanneer?

  • Dinsdag 8 februari 19u30-21u30 (VOLZET)
  • Dinsdag 5 april 19u30-21u30
  • Zaterdag 8 oktober 12u30-14u30
  • Past de geplande datum niet, maar ben jij wel erg geïnteresseerd? Stuur evenzeer een inschrijvingsmail via het formulier onderaan. Noteer bij "datum workshop" 'wachtlijst'. Zo word jij als eerste op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe datum gepland wordt :)

Waar?

Praktijk Soumi: Tienderstraat 73, Neeroeteren.

Prijs?

27,50€ per persoon.

Neem je nog iemand anders mee? Dan krijgen jullie beide 2,50€ korting!
Geef dit onmiddellijk door bij jullie inschrijving. 
(wordt max 1x per persoon toegekend)

Nice to know

  • Max aantal inschrijvingen: 10.
  • Iedereen is welkom! Zwangeren, mama’s, partners, belangrijke zorgfiguren, kinderverzorg(st)ers,...
  • Deze methode kan perfect gecombineerd worden met exclusieve borstvoeding, deeltijdse borstvoeding, fulltime flesvoeding.
  • Deze methode kan ook gecombineerd worden met papjes!
  • Gezien de kleine groepen, is kosteloos annuleren helaas niet mogelijk. Je kan uiteraard wel iemand anders in jouw plaats laten deelnemen. Bij afmelding minstens 2 weken op voorhand, is het wel mogelijk om kosteloos op een andere datum alsnog aan te sluiten.

Wil je inschrijven voor deze workshop?